Sunday, 24 January 2010

beforeyougetin was enjoy today! 24 Januari 2010 @dejavu cafe, sarinah Jakarta








yak, akhirnya kelar juga maen di acaranya anak2 vhesckot community,,the show was fun and enjoy!! acara berlangsung di parkit dejavu cafe, sarinah jakarta..acara dimulai jam 1 setelah sempet ngaret sejam, tapi gapapa, yang penting acaranya asik dan panitia juga asik, anak-anak juga asik..beforeyougetin bawain 3 lagu (sebenernya empat lagu..hehe) pertama dimulai dengan ngebawa lagu santainya nofx yang judulnya "together on the sand" (asik banget, apalagi pas anak2 pada maju terus pogo2an..), abis itu disambung sama lagunya nofx lagi,,"the morron brothers"..dilanjut sama lagu dari beforeyougetin, "i don't wanna fall" (hehe nih lagu harus dibawain terus, biasa buat proomosi colongan EP), dan terakhir ngebawain salah satu lagu yang ada di EP nantinya beforeyougetin, judulnya "bersatu!"..hehe, so far so good, mosh pitnya seru!! crowdnya asik, kirain bakal sepi gara2 ternyata kita maen abis maghrib,semoga acara Music Fur Menshlich part 2 kalian sukses ya!! thnx juga buat brother rizky dan arie!! cheers!! thnx juga buat anggurnya!! hahahaha!!

Monday, 18 January 2010

Ayo, Pada Dateng!!


Kami juga bantuin panitia buat ngejual tiket pre-sale! Dari kami cuma ngejual Rp. 10.000!! udah gitu dapet bonus Cd demo pula!! terbatas lho!!
Kontek2 ke mari aja 085694306846
DUKUNG SELALU SCENE LOKAL KAMU!!

sebelom adzan maghrib....


watch us play at dejavu cafe, sarinah thamrin jakarta.. 17.45, 24 Januari 2010..
htm: Rp. 15.000, pre sale: Rp. 13.000
we also sellin' limited ticket just for Rp. 10.000, contact us if u want it..contact us! 085694306846,,thnx!!

Saturday, 16 January 2010

oi oi! rehearsal2an @bangday 16 jan 10

oi oi..yak tadi malem beforeyougetin abis maen lagi di acaranya anak2 ulin2,,(thnx!!)
maen sekitar jam 9an kalo gak salah..di sana beforeyougetin bawain 3 lagu..

lagu pertama ngecoverin lagunya Rancid yang "ruby soho", disusul sama lagu lamanya beforeyougetin yang judulnya "HKV", dan terakhir lagu yang judulnya "gun's violence"

yah, biasa aja sihk gak ada yang spesial, tapi tadi ada band yang namanya Hippies Rollies, mereka maennya keren banget rapih! keren deh pokoknya..anak2 beforeyougetin pada demen dengernya..yeah!!

oiya satu lagi, setelah sekian lama gak sempet nognol..akhirnya ogi manajer beforeyougetin muncul!! hore!!

Monday, 11 January 2010

thnx to ahmad nofx from mp3punkindonesia.blogspot.com!

today, i met new friend from facebook..his name is ahmad nofx, he is from Makassar..he has a kool blog site that share so many local bands from Indonesia, that was so kool!! maybe u should check it there! http://mp3punkindonesia.blogspot.com

if u like to support your local bands, u should go there, download all the songs from all Indonesian underground bands,,it include hardcore, ska, punk, rockabilly, and many more..nica blog!!

and by the way, ahmad sent me a message, he told me that he want post beforeyougetin songs to his site..so i told to him, "that's okay, sure.."..haha,

after a couple minute, he did it, he posted it..nice dude!!

so, if u wanna download beforeyougetin songs in othe site, u can check http://mp3punkindonesia.blogspot.com too..

here is the posts link..check it out! http://mp3punkindonesia.blogspot.com/2010/01/before-you-get-in.html

enjoy! thnx!
-ismar

the stupidest & the government (other single, demo version)

hey dude, this is our other song from our soon EP! if u wanna hear it, just download it for free..!! enjoy this shit!!

the link is contained a file that consist of two songs, it's called "the stupidest" and "the government"..enjoy and thnx!!

click this link! http://www.mediafire.com/?n2youfytmkm

Sunday, 10 January 2010

Hey! let's make a friend!

if u have a facebook account, and wanna waster your time, so don't get it long, click this link..! http://www.facebook.com/pages/Beforeyougetin-punk-rock-Jakarta/242956088061 become our friend, beforeyougetin's friend..thnx!!

hey, check this out!! thnx to antikamu.blogspot.com

just click this it, our friend posted us into their kool blog!! and i just found it today..

http://antikamu.blogspot.com/2009/10/beforeyougetin-90-ep_12.html

Friday, 8 January 2010

Thursday, 7 January 2010

Wednesday, 6 January 2010

maen2 lah ke myspace kita!!

hey dude, there is a couple songs that been uploaded to our site on myspace.com..check it!! thnx!!!
myspace.com/beforeyougetshit

hey this is for arrow 93 studio!! nice!!

enjoy this shit!! http://www.youtube.com/watch?v=I8HHZ1yqd2c

link tersebut merupakan kumpulan foto anak2 beforeyougetin, iseng2 dibikin ma cokil buat ditaro di youtube..nah lagu yang dipake judulnya "the stupidest", salah satu lagu yang bakal ada di EP beforeyougetin, silahkan cek dan dengerin aje..enjoy!!

lagu "the stupidest"nya direkam di arrow 93 studio, studio musik yang udah eksis dari tahun 93..terletak di bilangan pondok labu, deket universitas pembangunan nasional..tanya orang2 di situ, pasti mereka tau di mana letak studio ciamik tersebut..!! nice nice nice!!!

Tuesday, 5 January 2010

beforeyougetin's thread on kaskus.us!!

hey dude, visit the thread!! beforeyougetin's thread!! read all the information inside the thread..and read the first post..!! you can get download links of some songs of beforeyougetin.. (there is a couple song from our EP!!)!!

http://www.kaskus.us/showthread.php?t=2200489

enjoy..!

Friday, 1 January 2010

Happy New Year 2010!!

Hey dude!! Happy New Year..Wish u all the best, hope the band will get some lucky thing..

-memen

http://www.myspace.com/beforeyougetshit